All News

Russische ambassade in Nederland: “Afschaffen boycot afhankelijk van EU-sancties”

Oleg Pugaev, Agricultural Counsellor van de Russische ambassade in Nederland, sprak met FreshPlaza en AGF over de situatie en de ontwikkelingen rond de boycot. Segt Pugaev: “Het gemiddelde areaal is redelijk stabiel met 2,2 miljoen hectare. Vorig jaar importeerde Rusland rond de 10.500 ton pootgoed uit Nederland. In 2015 steeg dit naar 15.000 ton. De oorzaak ligt in de plannen van de Russische telers om efficiënter te werken door beter pootgoed te gebruiken en ze zijn bereid daar meer voor te betalen.” Meer

Categories: All News

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,