Video: Planting potatoes in the Dutch province of North Brabant

Image result for Planting potatoes using Deutz Fahr Agrotron 7250 TTV with front cultivator and AVR GE-force rotary tillerPlanting potatoes using a Deutz Fahr Agrotron 7250 TTV with front cultivator and AVR GE-force rotary tiller for preparing the land, as well as a Miedema Structural PM 4000 belt planter for planting the potatoes, adding fertilizer and ridging – all done during a single pass. Aardappels poten bij akkerbouwbedrijf Hack uit Dinteloord (N-B) De pootcombinatie bestaat uit een Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV op Soucy Tracks, welke op 3meter spoorbreedte staan waardoor in een geheel onbereden plantbed worden gepoot. Verder een AVR GE-force hakenfrees en Dewulf/ Miedema Structural PM 4000 snarenbedpootmachine. Watch video