All News

Nieuwe sorteerder voor monstername en JASA 2-in-1 Pack

JASA Packaging SystemsAfgelopen jaar heeft JASA Packaging Systems de gepatenteerde JASA 2-in-1 Pack™ ontwikkeld. De markt kent momenteel een groeiende consumentenvraag naar gemaksproducten en deze trend biedt voedselproducenten, -verwerkers en –verpakkers de kans om vernieuwende productconcepten in de markt te zetten. JASA heeft daar handig op in gespeeld met de innovatieve 2-in-1 Pack™. Daarnaast heeft Newtec in samenwerking met JASA een innovatieve nieuwe sorteerder voor monstername ontwikkeld, welke op de beurs wordt gedemonstreerd. Ook voor nauwkeurige monstername en selectie van het ruwe product direct van het land is JASA Packaging Systems uw partner. Newtec uit Denemarken heeft in samenwerking met JASA Packaging Systems een nieuwe innovatieve machine ontwikkeld voor monstername van aardappels. Meer